Lungeforeningen - en patientforening

Af Henrik Prinds Rasmussen

 

For nogle mennesker er det til glæde og motivation at blive en del af et fællesskab med andre, som har KOL og andre lungesygdomme. 

Lungeforeningen er en patientforeningen for danskere med alle former for lungelidelser.

Lungeforeningen arbejder for en bedre hverdag for dig som lungepatient. Foreningen har en hjemmeside, hvor du kan finde mere viden om din lungesygdom, inspiration til hverdagen, motivation til at holde fast i gode vaner og meget mere, der kan være relevant for dig, der lever med KOL. 

Lungeforeningen har også en række lokale foreninger og netværk. Her har du mulighed for at komme i kontakt med mennesker i dit eget område, som har samme sygdom som dig. Gennem foreningen kan du være med i sociale fællesskaber, deltage i lokale arrangementer og få professionel rådgivning om din sygdom og livet med KOL.

 

Relaterede artikler:

Ensomhed

 


Hvem er KiAP?

KiAP er en sammentrækning af Kvalitet i Almen Praksis. Det er et samarbejde mellem praktiserende læger (PLO), Danske Regioner og Kommunernes Landsforening om at udvikle og kvalitetssikre patienters behandling i den almene praksis. Forløbsplan.dk er i den forbindelse en fælles platform, som sikrer patienter og læger overblik over behandling og udvikling af sundhed, sygdom og symptomer.

Kontakt
KiAP - Kvalitet i Almen Praksis
Thomas B. Thriges Gade 48
Opgang E, 1. sal
5000 Odense C
www.kiap.dk

Datasikkerhed

Teknisk support
Telefon: 7196 8844
E-mail: support@kiap.dk